divendres, 22 d’octubre del 2010

el "trilero" de la política

Vivint a Roses i treballant a Girona coincideix gairebé sempre que, un cop deixat l'Oleguer a l'escola, de camí cap a la feina per la radio (RAC1) fan el perquè de tot plegat, el debat d'actualitat de el Món a RAC1. Ahir gairebé va ser un monogràfic sobre ZP, després de la crisi de Govern que havia fet el dia anterior amb el canvi de ministres.

Doncs bé, va haver-hi uns instants de la tertúlia que van ser hilarants; en escassament 2 minuts es van dir una quantitat de frases describint el tarannà del president del "paoyaré..." dignes del millor guió d'un monòleg. Me'n recordo només de cinc o sis que us escriuré tot seguit, però n'hi van haver molts més; els autors-cuplables-monologuistes van ser principalment en Vicent Sanchis (a la foto), ex-director, entre altres, del diari Avui i de Barça TV i en Jordi Barbeta, cap de política de La Vanguardia.

Mireu quines "floretes" sobre Zapatero:
- és com un escapista perquè quan sembla que està més fotut sempre se n'ensurt.
- és el "trilero" de la política, perquè amb jocs de mans acaba enredant a tothom que té al costat.
- és el gran mentider de la comèdia en què s'ha convertit la política en aquest país.
- és com el suro que sempre sura malgrat faci mala mar.
- és com aquelles nines que sempre cauen dretes (un tentetieso en castellà).
- és com una mòmia, perquè és un cadàver polític però que no es podreix mai...(aquesta era, segons Barbeta, l'opinió d'un diputat crec que del propi PSOE).

Deu n'hi do quin reguitzell no?, i què voleu que us digui, en més o menys grau (això, obviament sempre és opinable) certa part de raó tenen...."perdoneu, però algú ho havia de dir".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada