dissabte, 23 d’octubre del 2010

els premis príncep d'Astúries de l'Esport

Bé, vagi per endavant que, per les meves pròpies conviccions, trobo que la monarquia (i sobretot la borbònica) i tot el que li envolta fa un tuf de resclosit i d'anacronisme que fa tirar enrera.

Ahir, per poc, l'actuació del Barça i d'en Pep quasi costa un consell d'estat al club blaugrana. La "sort" va ser que en Xavi hagi de descansar pre recuperar-se de les seves molèsties i mira, així va poder anar a fer el paripè de recollir un premi que, ja d'inici, crec que la selecció espanyola no es mereixia. Si si, ja sé que ve de guanyar un Mundial i una Eurocopa en dos anys...però pel que tinc entès el que es premia és una trajectòria...però vaja, això són figues d'una altra panera.

Quina culpa tenia en Pep de que el Barça hagi de jugar avui dissabte a les 6 de la tarda a Saragossa i els premis es donin un divendres a la tarda? Com va dir algú ahir en una tertúlia, si en Fernando Alonso o en Rafa Nadal tinguessim cursa/partit avui dissabte haguessin hagut d'anar ahir a Oviedo?

Potser qui té raó es un tal Maximino Martínez (president de la Federació crec que Asturiana de Futbol) que va dir que com que Mourinho i Guardiola són pràcticament estrangers no entenen de la importància de rebre aquest premi...potser serà això...i clar, de retruc jo també sóc estranger...gràcies Maximino, ja veig que poc a poc ens aneu entenent.

Per cert, deixeu-m'ho dir perquè si no rebento...visca la República!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada