dimarts, 19 d’octubre del 2010

quische de bacon i formatge de cabra

Avui canviem el resgistre. De tant en tant al bloc també hi aniré penjant informació de servei, com per exemple, receptes de cuina que descobreixo (i que m'agraden, està clar). Aquest diumenge vaig fer una quische de bacon i formatge de cabra, vaig a compartir-la amb vosaltres:

INGREDIENTS: 1 massa de pasta per quische, 2 paquets de bacon (d'aquell de tires que està fumat), 1 rulo de formatge de cabra, formatge parmesà i emmental, 4 ous, 40cl de nata per cuinar (2 bricks petits), 10cl de llet, sal.

Primer poso a pasta al forn , la base, per fer una pre-cocció; perquè la pasta no pugi la punxo amb una forquilla i hi poso per sobre paper d'alumini amb coberts pq pesi una mica i la massa no pugi (10 minuts a 200ºC). Fregeixo una mica el bacon que l'hauré tallat en porcions petites; no ha de quedar el bacon massa cuit pequè després continuarà la cocció dins del forn. Un cop he tret la base del forn i n'he enretirat el paper d'alumini hi reparteixo les tires de bacon fregit per la base i a sobre hi posaré les rondanxes de formatge de cabra; una mica de parmesà en pols a sobre i després hi aboco la barreja dels ous batuts amb la llet, la nata de cuinar i la sal. Per sobre ben cobret de formatge emmental ratllat i al forn, aproximadament 50 minuts a 180ºC (o, molt millor, li deixeu fins que punxant la quische amb un escuradents aquest us surti net).

La recepta original (que vaig trobar a internet) portava també porro (del que es menja...està clar) i nou moscada per sobre l'emmental. It's up to you!!!!

Apa doncs, bona cuina!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada