diumenge, 13 de març del 2011

la piscina de pilotes

Ep, pels malpensats, no és un  post dedicat a la mítica piscina de la no menys mítica mansió del creador de Play Boy eh? Ans al contrari, "la piscina de les pilotes" és el nom amb què coneix el meu fill un local d'aquí a Roses anomenat "El Racó dels Peques".

Aquest local és una de les sol·lucions a les que recurrim els pares en el cas de que, com ahir, les inclemències medteorològiques ens obliguin a estar reclosos sota cobert. No és que hi anem massa sovint però ahir, per exemple, va servir perque els nostres fills poguessin sortir de casa i juguessin una mica amb altres nens, o amb altres elements (inflabes, colxonetes, etc...) que a casa, per manca d'espai, no tenim.

El local està bé; hi ha una zona de bar en la que els pares poden fer petar la xerrada, fer el cafè, etc... mentre els fills, si són una mica grandets, juguen per si sols. Quan entres allà et fan un tiquet per cada nano i pagues un mínim d'una hora (el preu no arriba als 5 €) i si et passes de l'hora et cobren em fraccions de minut (com un pàrquing, vaja); així, d'aquesta manera, no has d'estar pendent del rellotge.

Al fons del local hi ha la zona delimitada de jocs. Bàsicament són tres mòduls; un és per nens de 1 a 3 anys (tot i que també hi van de més grans) amb el que dèiem abans: colxonetes, rampes, tobogans, piscina amb pilotes, etc...; un altre mòdul seria per nens una mica més grans on, per exemple, els tobogans són més grans, hi ha més pendent, etc. i finalment, el darrer mòdul, un castell inflable.

A més, hi ha una zona "priveé", on poder celebrar festes d'aniversari (em sembla que le preu és d'uns 7.5 € per nen però inclou berenar i tot). Vaja, que ho tenen prou ben muntat. Amés, la mida del local fa que dues persones ho puguin gestionar prou bé, no es necessita massa despesa de personal.

I la meva sensació és que és un negoci rentable jeje, a veure, sempre hi ha gent i malgrat cap dels dies que hi hem anat hem tingut la sensació d'agobiament, com a  mínim sempre hi ha hagut més d'una dotzena de nens, si a això li sumem els pares, que molts d'ells es passen estones fent-la petar i van baixant els refrescos, la cervesa, els cafès...

En fi, que si el negoci dels insectes no m'acaba d'anar bé igual els faig la competència jejejeje. Avui, però, segur que no repetirem; aquí a Roses ha sortit el sol i avui ens toca (i ho preferim) passejada a l'aire lliure. Salud i bon diumenge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada