dimecres, 8 de desembre del 2010

WikiLeaks: un guió boníssim!!!

Com passa sovint a la vida, haurem d'esperar uns mesos, potser uns anys, per jutjar amb la mesura correcte el que suposa l'aparició de WikiLeaks. Bé, de fet ja fa uns anys que funciona (i fins i tot aquesta pàgina ha guanyat premis de periodisme), però d'uns mesos ençà s'ha convertit amb l'enemic públic número 1 del poder internacional.

No jutjaré si el que fan està bé o no; possiblement podria ser defensor del les dues opinions; el que si que no em nego a comentar és com de sorprenents són algunes de les revelacions que fa. No us dona la impressió que podem estar vigilats per algú? Estarà el govern americà investigant el paio que tinc assegut al davant, a la cafeteria, amb un posat de mafiós rus que no s'aguanta? I la iaia que tinc al costat, que no para d'apuntar coses a una llibreta, estarà agafant informació de la badia de Roses per si algun dia s'ha de fer un desembarcament aquí? Potser d'aqui a uns anys WikiLeaks em donarà la resposta...qui sap.

No nego que potser en fan un gra massa i que estan esbombant coses de seguretat nacional que potser seria millor que no es sapiguessin, però el que si és veritat és que ens estan informant d'aquelles mentides que es van difressar de veritats mitjançant els telenoticies; fins a quin punt ens podem creure el que ens volen fer empassar? Inquietant si més no.

I ara, a l'instigador-creador-alma mater d'aquesta pàgina l'acusen de violació i assetjament sexual...tot el món buscant-lo: a Austràlia (país natal de Lassange) el detindran si posa els peus al pais, a Suècia en demanen l'extradició i al final ell s'acaba lliurant a Scotland Yard... de película tot plegat, no creieu?

Un paio ha posat a tots els governs del món en alerta, i tots els governs del món acaben celebrant la seva detenció, com si mort el gos morta la ràbia...però en un món global com aquest no serà tan fàcil; de fet, WikiLeaks ja ha anunciat que penjarà informació confidencial sobre els grans bancs i lobbys econòmics i el seu paper en la crisi mundial...jo que no hi entenc un burrall d'economia ja friso perquè ho publiquin i algú m'ho tradueixi.

Quanta gent que té coses a amagar... I per cert, ja tarda algun director de cine per començar a fer un guió del que estem vivint...us asseguro que seria una pel·lícula exitosa, de fet, ja ho diuen que la realitat supera a la ficció!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada