dissabte, 14 de maig del 2011

aixecada de camisa col·lectiva (escrit corresponent al 12 de maig)

Avui toca un mail d'aquells d'indignació. Intento, no us penseu, quan estic en aquesta fase d'emprenyamenta sospesar molt i molt el que vull dir i normalment tardo un dia a escriure el post per intentar veure les coses amb més calma i escoltar opinions a favor i en contra que puguin ajudar-me a enquadrar millor la meva opinió. El post que escric avui, doncs, correspondria millor a ahir. He intentat que la meva mala llet reposés...però no ha estat massa possible.

El post d'avui, doncs, fa referència a l'actuació dels nostres polítics amb el tema del fons de competitivitat, és a dir, aquells 1400 milions d'euros que es veu que ens deuen de l'estat i que, lluny de donar-nos-els, encara ens exigeixen una major contenció en la despesa per baixar el dèficit. Hi haurà pals per quasi tothom, aviso.

Algú em pot explicar (amb una explicació coherent) a què juga el PSC? Al senat vota a favor de la moció de convergència, que exigeix el pagament ja d'aquests fons, i en canvi els 25 diputats al Congrés hi voten en contra; a part de la pròpia contradicció hi ha el fet de que els 25 diputats, elegits a Catalunya, amb els vots dels catalans, prenen un decisió que saben que va en contra de Catalunya. Difícil de justificar no? Doncs ho intenten!! Surt ahir la seva portaveu hi fa la trista figura davant del micro (em va recordar les rodes de premsa de Karanka justificant Mourinho) dient que els de CIU no es posin el nom de Catalunya en va a la boca...però què collons s'ha pensat? Joaquim Nadal diu que és històric que CIU s'hagi alineat en una votació al costat del PP i que això és la prova de futurs pactes...i el PSC, bé, gràcies a deu no tothom, però els diputats del PSC, senyor Nadal, amb qui s'han alineat?

I el PP a què juga? Juga a fer veure que està d'acord amb la injustícia que rebem els catalans...s'han tornat bons de cop? els importa Catalunya de cop? Hipòcrites, falsos i fariseus!!! Els desgraciats (sento faltar però lo que van fer és un atac total a la democràcia) truquen als titelles de Coalició Canaria dient: "eii, voteu en contra, nosaltres votarem a favor però si vosaltres voteu en contra la moció no s'aprovarà i tots contents"...perquè ho fan? doncs clar, per desestabilitar una mica més als socialistes...la guerra del PP obviament no està en ser justos amb el territori català, si no en destronar el PSOE del govern i posar-s'hi ràpidament ells.

PNV: moltes gràcies per la vostra abstenció!!! Recordo que sempre que heu necessitat els vots dels vostres companys catalans els heu tingut...i ara? així ens torneu la moneda? Clar, com que vosaltres teniu un concert econòmic de puta mare, als altres que els donguin no?

CIU: ara feu-vos les víctimes, fins a cert punt teniu raó, però només fins a cert punt. Recordo que l'Artur Mas va anar a "desencallar" l'Estatut directe a la Moncloa no? I si no recordo malament us n'heu vanagloriat durant temps i temps, semblava que havíeu estat els salvadors de la pàtria per això...doncs si no estic equivocat, aquest nou Estatut que és tan meravellós i que havia de ser la "panacea" als nostres mals, diu que aquest fons de compensació l'Estat no està obligat a donar-nos-lo fins el 2013. No ho sabíeu o és que no us vau llegir la lletra petita.

A tots plegats: podríeu deixar de jugar amb Catalunya i amb els catalans de a peu, els que cada dia amb el nostre esforç intentem aixecar un país que per vosaltres és una simple joguina, o haurem de cridar a sometent?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada