divendres, 6 de maig del 2011

mandra, molta mandra

Ahir a les 00:00 h començava un d'aquells periodes apassionats (fina ironia en el comentari), es donava el tret de sortida a la campanya per a les eleccions municipals (i autonòmiques en les autonomies no històriques) del 22 de maig.

Haig de reconèixer que és una cosa que a dia d'avui em fa molta mandra. A veure, no sóc dels "anti-política" ni sóc dels que dic que la política no m'interessa, etc... ans al contrari, trobo que un ha d'estar una mica atent al que passa al seu voltant perquè quan toqui exercir el dret/deure d'anar a votar es faci amb la màxima responsabilitat. Precisament potser és per això que em fa mandra. Per què? perquè cada cop que hi ha eleccions passa el de sempre, ja sembla la cançó de l'enfadós. Passa que més d'un 80% de les propostes queden en paper mullat, i els ciutadants anem empassant.

Això, aquest any, fins i tot, es magnificarà. Encara no he vist els programes electorals dels partits que es presenten al meu poble però de ben segur que comparteixen moltes actuacions i propostes; arreglar tal camí, potenciar la participació del jovent, millorar la gestió dels residus, etc... Tot això està molt bé...però d'aquí uns mesos quedarà en paper mullat perquè els ajuntaments, molts d'ells, estan amb l'aigua al coll i els que no han de vigilar de no enfonsar-se sota la crisi econòmica global.

Com va passar amb les eleccions autonòmiques, segurament dedicaré diversos posts als comicis electorals (gran expressió), ara de moment el primer està fet. Amics i amigues, tingueu paciència aquests dies, són dues setmanes, passaran aviat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada