diumenge, 1 de maig del 2011

festes infantils

Quan un es pare es van cremant etapes, i ahir en vam viure una altra: les festes infantils. Efectivament, dimecres l'Oleguer portava un paper a la motxil·la on se'ns convidava a la festa per l'aniversari d'un dels seus amics de l'escola.

La reacció quan vam veure la invitació va ser: "ja hi som". Que penséssim això no és que ens fes un pal especial anar ahir a la festa, al contrari, el que passa és que en aquestes coses el que costa és que uns pares montin la primera festa, i segur que a partir d'ara es van succeïnt.

De fet, no m'estranya tampoc que els pares de l'Eric, que així es deia el nen, organitzessin la festa ja que tenien el lloc ideal!!! Un xiringuito aran de platja. Bé, segurament ara us vindrà al cap el típic xiringuito de platja, petit, amb quatre cadires de plàstic de la coca-cola, etc... Doncs no, res més lluny de la realitat. El xiringuito de la Pelosa, que així es diu per estar ubicat a la platja de la Pelosa (passat el Bulli, vaja), és més a prop de un autèntic restaurant que a un xiringuito, a part de que els voltants són preciosos, ho tenen ben arreglat, és espaiós...i fins i tot tenen una zona de jocs infantils tancada, per tant, ideal per anar-hi a passar un dia de platja, quedar-s'hi a dinar i tenir els nens allà jugant la mar de bé. Especialment per a l'ocasió, a més, van muntar un parell d'inflables a la mateixa sorra de la platja que van fer les delícies dels nens.

Que l'Oleguer no està encara avesat a això de les festes d'aniversari ho demostra pel fet que quan va arribar, en el moment de felicitar l'amfitrió li va dir: "Eric, te'm portat un cotxe de regal"...això és diu ser clar i català amb el regal que un porta.

Cal reconèixer que va estar molt bé; un pica-pica molt complet tant per nens com pels adults (em vaig poder controlar i tot...ja se sap, la dieta), un gran espai de jocs, el temps ens va acompanyar...en fi, que ja que entràvem a la roda de les festes d'aniversari ho fèiem amb bon peu.

Només una queixa, per què la majoria de pares, tot i que són catalano-parlants, quan es treu el pastís d'aniversari i es comença a cantar la cançó encara fan allò de "cumpleaños feliiiiiz..."? És un misteri a resoldre, equivalent al de "campeones, campeones, oeoeoeeee..." que no hi ha manera de catalanitzar-ho.

1 comentari:

  1. L'"anys i anys, per molts anys" del club super 3 ha fet molt per la catalanització de la cançó d'aniversari, però és cert que encara queda molt per recórrer per superar el "cumpleaños feliz".

    ResponElimina