dimecres, 1 de desembre del 2010

segons els ulls amb què es miri

Tal com us vaig dir ahir, avui volia parlar del post-partit de dilluns; perdoneu els que no sigueu futboleros però el que va passar té prou suc (sobretot si un és culé) com per dedicar-li un parell de posts.

Dilluns doncs, després de veure el partit en directe al bar, vaig tornar a casa i, com no, vaig veure el post-partit a TV3: repetecions, rodes de premsa... i després vaig tenir la brillant idea de quedar-me a veure el pseudo-debat esportiu diari que és el programa "Punto Pelota" de Intereconomia. Haig de reconèixer que miro aquest programa (com d'altres de la tele) per pur morbo, per veure què es dirà i sobretot com es dirà. Com que comença a les 12 de la nit no acostumo a mirar-lo quasi mai, però dilluns era un dia especial.

Una cosa si que té aquest programa: que és equitatiu en el tema Barça-Madrid, vull dir, que ambdós clubs estan representats per igual, sense preponderància d'un dels dos (a diferència de tooooota la resta de programes de la cadena on només hi ha opinadors de dreta, o de més a la dreta).

Després d'uns primers minuts "lògics" on es va destacar la victòria del Barça, el seu joc, el triomf de l'estil Pep sobre l'estil (?) Mourinho, del triomf de la cantera sobre la cartera (ja sé que és una frase massa sentida...però és tan bona!!!), etc... i després de veure les cares de funeral dels ultras (Hermel de l'Equipe i Siro López, ex-cap d'esports de Telemadrid, català per cert) tothom es va treure la careta i...si.....el que estava esperant jo que passés...que si Guardiola és un provocador per amagar la pilota a Cristiano Ronaldo, que si Messi només tenia obsessió en que expulsessin a Carvalho, que si Piqué va ser un provocador ensenyant la maneta al cel al final del partit, etc... I em van fer anar a dormir a 3/4 de 2, perquè volia veure la cara i reacció del gran Tomás Roncero, del diari Marca...un dels màxims exponents del que des d'aquí hem anomenat la Caverna mediàtica...quin paio tu...però quina cara més desencaixada que tenia: això si, en la seva intervenció va estar 15 segons lloant el joc del Barça i 4 minuts insultant (o quasi) els jugadors i entrenadors de l'equip culé per la seva prepotència (?), no saber guanyar (?), provocació (?), etc...

Però sabeu què?, doncs dilluns ni això em feia emprenyar. En altres termes, però els madridistes del programa es van comportar amb els seus comentaris amb la mateixa impotència que Sergio Ramos al camp.

Capítol a part tene els sms que enviava la gent al programa. Sé que aquest post arriba tard en el sentit que ahir, en molts programes de radio, tele, per les xarxes socials, etc... ja circulaven molts acudits del 5-0, però dilluns al vespre, només una hora després d'acabat el partit la gent amb inventiva ja llançava frases més que bones. A veure, que me'n recordi jo, aquests són alguns dels sms que es van enviar al "Punto Pelota" de dilluns:

- como has visto el partido de hoy? Cinco-mentarios
- des de cuando se televisan los entrenamientos?
- que quieres tomar? Una Mou 5 estrellas
- uffff, en Madrid hace un frio que pela, estan a 5 bajo 0
- sabes que Cristiano se dedica a hacer triatlones al revés? Corre, hace la bicicleta y luego...nada.
- hola, soy Preciado y voy a denunciar al Madrid por adulterar la competición.

En fi, jo, per norma general i més en l'àmbit de l'esport, acostumo a ser molt prudent perquè el que avui és blanc demà pot ser negre, però tampoc cal llepar-nos les ferides tot el dia i els seguidors també tenim dret a gaudir de dies com aquests no? doncs apa, a fer-ho, això si, compte que dissabte toca l'Osasuna i són tres punts iguals que els que es van guanyar diumenge (bé, iguals iguals no, però a nivell de competició si)...paraula de Pep...us lloem entrenador.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada