dissabte, 25 de desembre del 2010

tradicions casposes

Ahir mentre els nostres estòmacs es recuperaven del tiberi del sopar (carn a la brasa, embotit de primera, turrons excel·lents...) i els nens començaven a esgotar les bateries, que consti, només començaven... vaig poder veure al canal 33 un programa que em va encantar. Es deia la "Bressola de Nadal" i era un programa on 6 músics del panorama català (incloent Mazzoni, Lidia Pujol, Gerard Quintana, Lluís Gavaldà...) juntament amb els nens de l'escola Bressola de Perpinyà adaptaven cançons populars catalanes, incloent algunes nadales...l'escenografia, vestits, qualitat musical...per mi, que no hi entenc massa, brutals!!!!

Si us ho vau perdre o bé si en voleu tornar a gaudir mireu avui a les 18:45h el C33.

Mentre ho mirava em va venir al cap un comentari que el vaig fer en veu alta....televisió de Catalunya fa això, i La1 un especial "Raphael"...una cosa és que les tradicions d'hagin de mantenir, però hi ha "caspositats" (perdoneu per la incorrecta expressió, però crec que m'enteneu el significat) que potser caldria eliminar...tot i que, suposo, la seva audiència tindrà. Aquest en Raphal voleu dir que durant tot l'any no està dins un sarcòfag on li van estirant la pell i només surt el 24????

Ara que, parlant de sarcòfags i caspositats unes hores abans havíem "gaudit" (noti's la fina ironia) del missatge del Borbó. Un personatge representant d'un concepte anacrònic com és la monarquia que, llegint en un pronter un discurs que li deuen haver escrit, intenta arengar els espanyols perque surtin de la crisi dient paraules com: que som una nació forta, treballadors...etc etc... I encara hi ha gent que pensa que el paper del rei i de la monarquia és essencial per un estat de dret democràtic? aishhhh, quanta palla a l'ull.

I a sobre enregistrant el discurs va fer que arribés tard a la cita que tenia amb la presidenta del Parlament de Catalunya...però ella, en una actitud servil i profundament emocionada, encara li va agrair que la rebés en un dia com ahir (que deu ser el dia, entenc, més ocupat en l'agenda del borbó)....perdoneu però algú ho havia de dir!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada