dimarts, 4 de gener del 2011

donde dije digo digo diego

Avui faig servir una frase feta en castellà (ja m'ho permeteu oi?) perquè crec que il·lustra molt bé el que vaig pensar ahir en sentir les declaracions del flamant nou conseller d'Interior, Felip Puig.

Dic flamant perquè fa poc que ho és, ben just una setmana; no pas perquè cregui que sigui un polític que brilli amb llum pròpia com a mínim, dins els cànons que, per mi, han de tenir els qui es dediquen a la política. Perdoneu-me els convergents però en Felip Puig és com l'Álvarez Cascos de quan el PP aznarí estava a l'oposició: una persona que es dedica a torpedinar el punt de flotació del govern quan qui governa són altres sigles polítiques.

Ara, però, a en Puig li toca "ballar amb la més lletja", perquè la conselleria d'Interior és la que més merders acostuma a tenir, ha estat així i crec que serà així sempre.

Ahir vaig sentir a la radio les seves declaracions d'intencions sobre dos aspectes polèmics de la gestió del seu predecessor: les càmeres a les comisaries dels mossos i el límit a 80 km/h en les vies properes a Barcelona. Contradint el que ell mateix (i els seus) havien dit en campanya, les càmeres a les comisaries s'hi quedaran instal·lades i, sobre el límit de velocitat, s'ha d'estudiar fer-lo variable en determinades hores perquè s'ha de constinuar treballant per reduir el nombre d'accidents, de victimes, la contaminació...etc... quan taxatívament s'havia dit en campanya que els 80 km/h de limitació seria el primer que treurien (fer-lo variable ja era una cosa que deien com a mínim 2 dels 3 partits que formaven l'últim govern que farien si els tornava a tocar governar).

Però bé, no és d'estranyar, ara estan al govern. I és curiós la metamorfosi que pateixen els polítics quan assoleixen el poder: quan abans, estant a l'oposició, havien d'opinar TOT el que feia el govern estava malament i ara que hi són TOT es MATITZA...en fi, com diuen a l'APM..."que no nos engañen, que nos digan la verdáaa"

1 comentari:

  1. Veia fa uns dies aquesta portada de La Gaceta http://kiosko.net/es/2011-01-02/np/la_gaceta.html i vaig pensar una cosa semblant al que dius tu però al futur i a nivell espanyol, quan arribi el PP, que arribarà.

    No seran capaços de derogar tot el que han fet aquests anys els socialistes (que, tot sigui dit, ni és massa, ni massa bo), que una cosa és oposar-se, i l'altra governar.

    ResponElimina