dissabte, 22 de gener del 2011

un somriure si us plau

Ahir vaig llegir una d'aquelles frases que crec que em quedaran per sempre en la memòria. I la va dir un pallasso!!! Compte, amb tot el respecte que per mi té aquesta paraula, malgrat que en algunes converses dir pallasso a algú pot ser en to despectiu, quina injustícia del llenguatge, per cert.

El pallasso en qüestió es diu Jaume Mateu i Bullich, possiblement aquest nom no us digui massa res no? I si parlem de Tortell Poltrona? Ara ja us sonarà més a algú de vosaltres. Doncs en Tortell, a part de ser el fundador-director del circ CRIC, de ser segurament el pallasso més mediàtic des de Charly Rivel, de ser un defensor de la cultura del circ, etc. és també fundador i president de Pallassos Sense Fronteres, una entitat encomiable que cada any intenta arrencar somriures a aquells nens del món que la crua realitat s'entossudeix a deixar-los sense aquest petit-gran deure i dret.

Un cop a l'any, periodistes esportius d'aquest país escriuren contes o petites històries novelades sobre el món de l'esport, els reuneixen en un llibre i els posen a la venta destinant els guanys a una ONG, aquest any, a l'esmentada de Pallassos Sense Fronteres. Abans d'ahir es va fer l'acte de lliurament dels diners recollits a l'entitat amb la presència del padrí de l'acció, que enguany era Pep Guardiola.

Li van preguntar a en Tortell Poltrona quin consell li donava a Mourinho (tampoc sé perquè li van preguntar això, però bé, diaris esportius...Barça-Madrid...presència d'en Pep) i la seva resposta la ser genial: "hauria de riure una mica més". I quanta raó que té, sobretot per la frase que és com el leitmotiv de la ONG que presideix: "UN DIA SENSE SOMRIURE ÉS UN DIA PERDUT".

Ostresssss, quina gran frase no creieu? Jo personalment em considero una persona optimista i alegre (anant bé és l'única virtut que tinc, o sigui que permeteu-me que ho publiciti jajaja), i per això segurament considero aquesta frase una gran frase. A partir d'avui la tindré apuntada ni que sigui virtualment al capçal del llit, així si algun dia pel que sigui les coses no m'han anat bé i no he pogut somriure, just abans d'anar a dormir llegiré la frase i clucaré els ulls amb un somriure.

Apa, bon inici de cap de setmana i a riure s'ha dit!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada