dissabte, 1 de gener del 2011

un dels dies més inútils de l'any

Avui és ú de gener, per tant, vagi per endavant una felicitació i els millors desitjos per aquest any que avui comença, però això no treu que avui sigui un dels dies més inútils de l'any.

Pels que heu sortit avui: us llevareu tard, segurament amb efectes devastadors de l'alcohol ingerit ahir, tindreu el que en castellà es diu "mal-cuerpo", possiblement ni dineu a gust i segurament la tarda serà de sofà amb aquella caparrassa que no us treu ni una dosi extra d'ibuprofé. Si, ja sé que em direu que l'1 de gener va començar a les 00:00h i que ja vàreu viure intensament unes hores del dia, però no ens enganyem, a efectes pràctics el dia comença quan ens aixequem.
Pels que ens vam quedar a casa i ens hem aixecat a una hora normal (perquè vam anar a dormir a una hora igual de normal) el dia també es estrany de pebrots: no hi ha diaris, el que m'agrada fer el cap de setmana d'esmorzar al bar tot llegint la premsa del dia tampoc podrà ser (no hi ha diaris, però és que tampoc els bars obren, o com a minim pel matí)...esmorzaré a casa i faré el cafè de la Nespresso, que tampoc està malament, tot i que clar, un ha d'estar pendent de que els nens no s'esbatussin ni s'avorreixin, que per ells avui és un dissabte com un altre.

A més, el que em fot com a 1 de gener típic que esperava que fos, és que no fassin els salts d'esquí de l'estació Garmisch-Partenkirchen per la tele, o almenys a la programació no ho posava...faré zapping a veure si ho enganxo.

Ben mirat, però, si treiéssim l'1 de gener tampoc seria la solució perquè traspassaríem el problema al dia 2...per tant, deixem-ho com està, que tampoc és tan greu passar un dia fent el "gos" al sofà o esmorzant a cas...i si voleu anar de botigues aneu als "xinos" que aquests no tanquen ni que caigui el món.

Ahhh, i el que vaig prometre ahir aquí està: 5400 metres de la Sant Silvestre de Girona a 5'07'' el km...vaig quedar 649 de 1200...no està malament, però l'any vinent serà millor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada