dilluns, 15 de novembre del 2010

Alonso, un altre any serà

No ha pogut ser, tots els indicis en les últimes setmanes portaven a creure que en Fernando Alonso aconseguiria el tercer títol mundial i xoffff, decepció final...per a tots? no pas, n'hi ha que estem contents com gínjols!!!

Efectivament, pertanyo a aquell grup de gent que no pot veure el pilot asturià, i malgrat no ser jo un amant de la fòrmula , l'estiu passat vaig tenir una enrabiada quan la meva escuderia preferida (Ferrari) fitxava el pilot més "odiat" per mi (parlant d'odi esportiu, està clar).

No sóc tonto i evidentment crec que Fernando Alonso és un dels millors pilots en l'actualitat (i només amb el pas dels anys es podrà dir si ho és també de tots els temps) sinó el millor...però gràcies a Déu en l'esport no tot és això, o com a mínim, no com ho concebeixo tot.

A la vida (i a l'esport també) cal tenir humilitat i en això si que el protagonista del post d'avui va mancat; són diversos els exemples al llarg de la seva carrera on les declaracions, quan alguna cosa no havia anat bé en cursa, apuntaven com dards a companys d'equip, mecànics, enginyers... però rarament la culpa era seva. De fet, si cometia un error en pista acostumava a ser per culpa de que havia d'anar al límit...com si la resta, en un món tan competitiu i on es maneja tant de calé com el de la F1 no hi anessin al límit.

De fet ahir, en declaracions acabades la cursa va dir, entre altres coses, que ell ja té dos mundials i no ha de demostrar res (tindrà el mateix assessor que Mourinho?)... potser si acaba guanyant aquest hagués hagut de donar gràcies a un tal Massa que es va haver de deixar avançar no?

És veritat que molts pilots de la F1 tenen una molt bona relació amb l'asturià, però acostumen a ser pilots que no han treballat amb ell al mateix equip, i això em sembla que ja vol dir alguna cosa.

Ahh i per la gent que vol que guanyi Alonso perquè és un pilot d'aquí...m'agradaria recordar-los que l'angelet i patriota té residència a Suïssa, per tant, no paga ni un punyetero euro d'impostos aquí...i no us penseu pas que té un sou baix eh? Consultant un estudi financer que va sortir publicat a l'agost d'enguany, Alonso és qui té el sou més alt, 30 milions d'euros (sense comptar publicitat) anuals!!!! i el segon sabeu qui és? Hamilton amb 16, quasi la meitat!!!!!!...doncs apa nano, inverteix part d'això en comprar-te una dosi d'humilitat.

3 comentaris:

  1. jo sóc ferrarista enfervorida (o com s'escrigui) i tampoc m'agrada gaire l'alonsillo, per això malgrat la derrota, estic contenta que hagi guanyat RedBull, tot i que hagués preferit Weber (o com també s'escrigui)

    ResponElimina
  2. Vos dir que si el pilot en qüestió fós el "català" Jaume Alguersuari... Que També té residència fora de "Catalunya" escriuríes el mateix...???

    ResponElimina
  3. doncs si anònim, diria el mateix en aquest sentit (com ho dic de l'Arantxa Sánchez Vicario per exemple).

    ResponElimina