diumenge, 21 de novembre del 2010

avui he tingut una revelació...sé els resultats de les eleccions

Amics i amigues, així és, aquesta nit he tingut una revelació (no sé si divina perquè sóc ateu) però si, una revelació: sé el resultat de les eleccions al Parlament de la setmana vinent. A veure, l'únic que no tinc clar, perquè la revelació era una mica boirosa, és quin partit tenia cada un dels resultats, però en fi, poseu vosaltres mateixos l'etiqueta que volgueu a cada un dels resultats ("frases") següents:

1.- gràcies per haver-nos fet guanyadors, hem fet uns resultats molt bons malgrat que la campanya estava fortament bipolaritzada.

2.- l'abstenció ens ha perjudicat, hem de reflexionar a partir de demà perquè la gent no està interessada en la política i es queda a casa sense anar a votar.

3.- Catalunya ha dit que està cansada del tripartit i d'experiments estranys, ara comença una nova etapa.

4.- Catalunya ha mostrat que vol seguir essent d'esquerres i nacionalista.

5.- Ara serem decisius, i qui vulgui governar haurà de comptar amb nosaltres, li exigirem que compleixi amb les nostres condicions. Serem la clau del govern del nostre país.

6.- Amb el vostre esforç hem capgirat les enquestes, ja havíem dit que l'única enquesta que importava era la del vot a les urnes.

7.- El poble de Catalunya ha demostrat la seva maduresa en no haver-hi incidents destacats en un dia com el d'avui.

Per cert, després d'aquestes revelacions m'he despertat de cop amb una frase que se m'anava repetint al cervell; una frase que (i no és una amenaça) qui la digui el dia de les eleccions passarà a ser persona non-grata per mi: a qui se li acudeixi dir que "AVUI HA ESTAT LA FESTA DE LA DEMOCRÀCIA" li penso jurar odi etern...avisats quedeu polítics!!!!  (bé, qui diu odi diu ràbia, que tampoc cal tenir pensaments negatius un matí assolellat i radiant com el d'avui).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada