diumenge, 7 de novembre del 2010

la calba és bella

Els que em coneixeu ja sabeu que una de les meves característiques físiques és que el pèl al cap és més aviat escàs; doncs des d'ahir podríem dir que ha desaparegut totalment per acció de la Gillette Sensor.

Tampoc és que el meu aspecte hagi canviat massa, però mira, algun dia volia fer el canvi i assemblar-me més a en Krilin, a en Casper, a en Marc Llirós o al cantant de Disturbed...per citar alguns calbs il·lustres.

De fet la calvicie mai m'ha amoinat, ans al contrari, li veig més avantatges que inconvenients: et pots dutxar amb el gel del cos (estalvi de xampú), de seguida que t'has dutxat pots anar a dormir (cabell moll?), més aero i hidrodinàmic, etc... Mira si ha estat profitosa la calvície que fa uns anys, amb uns amics de la facultat vam fundar una associació sense ànim de lucre i de-per-riure que es deia CALBAC (acrònim de Centre d'Acolliment de Llicenciats en Biologia Aturats i Calbs).

I voleu que us digui tres cosetes més que us animaran als calbs que esteu moixos pel fet de ser-ho? Pareu atenció:

a) el mot al·lopècia (nom "tècnic" de la calvície) ve del greg alopex que significa "guineu" pel fet que aquest animal canvia de pèl dos cops l'any...hi ha un animal que sigui considerat més astut que la guineu? doncs, apa, fent una associació d'idees tenim que els calbs som gent astuta.

b) en determinades societats es considera que els calbs tenen una considerable potència sexual (no penso fer cap valoració personal) menys en alguns llocs com Turquia que és just al revés...però que cony sabran els turcs???

c) els primers pobladors del planeta (home de Cromagnó, Neanderthals, etc...) tenien unes melenes considerables (en reportatges i documentals n'heu vist mai cap de pelat?), per tant la calvície és un tret evolutiu, significant això que és calbs som evolutivament més avançats que els que no ho són...

...si és que qui no es conforma és perquè no vol...

1 comentari:

  1. Tu, mestre ... com que calb il·lustre??? ho dic per lo del calb!! jajaja ...
    Vas bé sense un pèl de tonto!!

    ResponElimina