dissabte, 27 de novembre del 2010

jornada de reflexió???

Si, amb interrogants perquè cada cop entenc menys aquesta jornada; de veritat cal que tinguem un dia just abans de les eleccions per reflexionar?

A veure, sincerament crec que poca gent canvïi el vot durant la campanya electoral; avui en dia, en la societat de la informació, en que hi ha centenars de maneres de fer arribar el missatge als electors, de veritat que la gent espera a la campanya a veurè què hi ha de nou? Potser algú si, no ho nego pas, però creieu que durant la campanya s'ha dit algun missatge novedós respecte el que es venia dient els últims mesos?

Però ja que tenim el dia d'avui per reflexionar, reflexionem....perquè d'una punyetera vegada no canviem tot el que envolta a les eleccions? Anem a pams, molts volem més autogovern (digues-li nacionalisme socialisme o independentisme, però excepte C's i PP els altres clarament volen més autogovern) doncs resulta que som l'unica comunitat autònoma sense llei electoral pròpia i ens hem de regir per l'espanyola...per això és a Madrid on s'ha de decidir si hi ha un cara a cara. Però no cal pas patir, no es canviarà pas això ja que qui ho ha de fer és qui governa, i a qui governa, obviament,ja li va bé la llei que hi ha actualment (sinó seria tirar-se pedres a la pròpia teulada).

Hauríem de canviar també la nefasta idea dels blocs electorals, fer llistes obertes, limitar la despesa dels partits en campanya, poder votar per internet, que els partits no parlamentaris tinguessin una mica més de facilitats des dels mitjans públics, etc... no és poca cosa oi?

Això si, pot haver-hi desafecció, pot haver-hi el que sigui, però demà s'ha d'anar a votar; si si, així de clar. Com bé sap la gent més gran, en aquest país s'ha estat més de 40 anys sense poder anar a votar, i ara que ho podem fer, ara que tenim aquest dret després de la lluita de moltes persones durant anys...ens quedarem a casa? no fotem tu!!!!

I si no esteu convençuts voteu en blanc, i si no escriviu a la butlleta "sou una colla de vividors", o voteu la CORI o el partit Pirata...feu el que volgueu...però aneu a votar. JO no hi aniré....però perquè ja vaig votar per correu...apa, feina feta!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada