dimecres, 24 de novembre del 2010

si jo fos de CIU o PSC...

...però no ho sóc. I és una sort per mi, perquè després d'aquests dos dies de dubtes sobre el cara a cara que es va proposar el diumenge, un arriba a sentir vergonya aliena. Més que res perquè tothom s'ha tret les caretes i han tornat a sortir els tics que tenen cada un dels protagonistes (i els seus partits al darrera) i que molt hàbilment durant els primers dies de campanya els tenien dissimulats.

M'explico. Resulta que el diumenge acabant-se el debat a sis, en Montilla (que sabia que d'aquell debat en sortia perdedor) que segurament debia rebre "ordres-consells" dels seus col·laboradors a la mitja part, es despenja retant a en Mas a tenir un cara a cara. Aquest, lluny d'arronsar-se, li agafa el guà i diu que per ell podrien fer el debat ja mateix.

Tot seguit s'acaba "oficialment" el debat però segueix entre bambalines; us recomano si podeu mirar per youtube o on sigui els pocs instants que han penjat d'aquella conversa a tres entre Montilla-Mas i la Terribas d'espectadora de luxe (la cara d'aquesta última és impagable). Allò si que és un gag de Polònia brutal!!!! En Montilla (Sergi Mas) amb aquell somriure que fa quan diu "chist" dient a en Mas que li ha llançat l'oferta de cara a cara per a veure si el lider de CIU responia...i en Mas (Bruno Oro) més-xulo-que-un-vuit dient-li "va asseu-te aquí mig i fem el cara a cara", passant olímpicament de tota la resta (inclosa la directora de TV3).

Què voleu que us digui, han tingut vuit mesos per pactar un cara-a-cara i ara resulta que el volen fer a última hora; per mi, que ni un ni altre volien fer debat però així han quedat bé respecte els seus electors. Si no com s'explica que des del migdia d'ahir sabien que la resolució de la Junta Electoral de Barcelona els prohibia fer el debat, i tarden més de 8 hores a presentar unes alegacions a la Junta Electoral Central que acaba decidint el que ja es sabia, que no es faria el cara a cara? Va ser una martingala (parafrassejant en Mas-Oro) que va fer que durant dilluns i dimarts fins a mitja hora abans de l'inici teòric del debat no es parlés de res més.

I un últim detall, curiós que sigui des de Madrid que es decideixi si es fa un cara a cara a Catalunya no? En fi, quin país!!! i sobretot, quins polítics!!! ...després ens queixarem de que hi ha desafecció...

2 comentaris:

  1. Em quedo amb haver d'anar a Madrid per consultar si TV3 de catalunya pot fer un debat.
    Una abraçada.
    Carme

    ResponElimina