dissabte, 9 de juliol del 2011

noves sensacions a Cardiff

Són quasi quarts de dues i us escric ja des de casa; aquest matí ben d'hora (tal com les 5) he sortit de l'hotel en direcció a l'aeroport de Bristol per agafar un avió del senyor Ryanair. Enrera han quedat dos dies de reunions i de feina, però altament positius.

Ahir vaig viure un parell de situacions noves per a mi des que sóc a l'empresa. Al matí una reunió de tots els managers de les sucursals (la Catherine, en Pavel i un servidor) amb els 3 caps de l'empresa, en Peter (mànager general), en Graham (director tècnic) i l'Helena (directora de productes + la reina del papeleo que es genera en una empresa com la nostra). Asseguts al voltant d'una taula, tots 6, amb una ordre del dia i anar aportant la nostra visió de les coses. Algunes referències més concretes, d'altres més de filosofia d'empresa...gent de 4 nacionalitats diferents asseguts al voltant d'una taula...profitós, sense dubte. I, de fet, em va tornar a servir per entendre que encara haig de millorar molt el meu anglès. He evolucionat respecte un any enrera, quan vaig començar a l'empresa, d'això no hi ha dubte, i una conversa un a un la puc entendre en un 90%; el problema ve en una taula, quan hi ha diverses persones parlant, sovint amb expressions, frases curtes...però bé, s'ha de seguir treballant.

L'altra situació viscuda va ser més "lúdica"; un cop l'any, coincidint amb la reunió general + reconeixements mèdics, el cap de l'empresa ens convida a una barbacoa a casa seva. Ahir va ser la meva primera barbacoa. A partir de les 18:30 i durant 6 hores (que van passar volant) tot el personal de l'empresa (menys de Girona que només hi era jo) parlant, explicant anècdotes, interaccionant amb la gent d'altres sucursal, amb gent de la junta directiva...realment aprofitós. Allà hi havia en Pavel, expert en cerveses i defensor de la cervesa txeca, del vi txec... per sobre la resta (val més agafar-s'ho a bones perquè, amb la cervesa no se però amb el vi...poc hi té a rascar contra els vins catalans). En Graham saltant-se la seva l'autoprohibició que es posa i que li impedeix menjar carn els divendres. La Lisa, de la junta directiva, d'uns 55 anys i que en deu fer més de 30 que no es depila el bigoti (és rossa i en certa manera queda dissimulat...només en certa manera). La Fiona (assessora fiscal de l'empresa) i la seva parella, en Billy (el típic britànic gras, calbo i vermell a la tercera copa de vi/cervesa) que són uns enamorats dels Pirineus, de Sant Sebastian...i dels bons vins i la bona gastronomia (de fet, van estar a punt d'anar al Bulli però quan feien el viatge estava tancat); això si, es creuen Europa en moto cada setembre.

En definitiva, un bon final per un parell de dies ben profitosos a nivell empresarial i a nivell personal. Sempre són bones aquestes activitats per conviure una mica amb els companys de feina que normalment tractes via mail o Skype....això si, vinc encara més carregat de feina de com estava abans...calia?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada