diumenge, 21 d’agost del 2011

disjuntiva

Què faríeu si en les vostres mans estés la possibilitat de denunciar una conducta inapropiada o bé deixar-la passar per no posar més llenya al foc? Em refereixo, clar està, al desagradable incident d'en Mourinho posant el dit a l'ull del segon entrenador del Barça, Tito (que no "Pito") Vilanova.

Fins ara l'únic que ha fet el club és fer palès el seu malestar amb TVE, ja que en el seu noticiari del canal 24h van passar la imatge de l'incident totalment sesgada, és a dir, només van passar, i des d'una altra càmara, l'instant en que en Tito Vilanova es treu de sobre en Mourinho quan s'adona que li ha posat el dit a l'ull, una reacció totalment instantània que vista sense la causa prèvia pot semblar (i així ho va remarcar el periodista) una agressió del tècnic culer. Lamentable. Mireu-ho al youtube i segur que us indigneu igual que jo.

Què fem però amb l'agressió en si? Des de can Barça s'ha decidit no denunciar per no posar més llenya al foc. Res a dir, una decisió segurament coherent però, fins quan haurem d'actuar com a "santets" i no aixecar més la veu del compte per evitar confrontacions i demés? El Barça crec que no vol posar més llenya al foc espèrant que el comitè actui d'ofici...però han passat ja 4 dies i com més temps passa més es refreda la cosa. Millor que es refredi? Des d'un punt de vista de ser coherent i madur si, però clar, cal deixar immune una actuació com la del senyor Mourinho.

Ningú del club madrileny ha sortir a criticar el seu entrenador i, fins i tot, algunes veus crítiques de la pròpia premsa madrilenya que van donar pals a l'entrenador portugués, ara ja han revertit el discurs i sembla que els culpables hagin estat els propis jugadors i entrenadors del Barça amb les seves actuacions, donant molta importància a les declaracions post-partit de Piqué i Xavi criticant, què menys!!, l'actuació de l'entrenador portuguès.

Però bé, això de no dir res, de no confrontar-nos, d'amagar el cap sota l'ala i no aixecar la veu (no fos cas que s'enfadin des de Madrid) és molt de català, i si no mireu la política, l'economia, etc cada dia....des del 1714 que ens estan posant el dit des de Madrid, i no només a l'ull...perdoneu però algú ho havia de dir...(i sóc català).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada