dimarts, 8 de febrer del 2011

abertzales, ara si

Doncs si, ahir per mi va ser la gran notícia del dia (per sobre, clar està, de la "xapussa" del govern convergent ambs els 80 km/h, i de la reunió-per-no-res de Mas-Zapatero): neix una nova esquerra abertzales al País Basc.

Però clar, la notícia és com neix, oposant-se frontalment a qualsevol tipus de violència en general i a la d'ETA en particular...senyors del PP, ho repeteixo? oposant-se frontalment a qualsevol tipus de violència en general i a la d'ETA en particular. I qui no consideri això una bona notícia potser és que només té una pàtina de demòcrata.

La tant sectària, retrògrada i viciada Llei de Partits, engegada per PSOE i PP, impedia a l'esquerra abertzales per no condemnar explícitament la violència, de presentar-se a qualsevol comptesa electoral; aduïen que no condemnar la violència és com estar-hi d'acord i que, per tant, donaven cobertura a ETA. Mireu, si voleu ser estrictes podem considerar que no condemnar vol dir estar-hi a favor...hem de ser molt estrictes però si voleu ho som: no seré jo qui doni suport a la violència per aconseguir uns objectius, i més una violència descarnada contra l'innocent com és la d'ETA. Tampoc cal posar-se una bena als ulls, entre Batasuna i ETA hi ha hagut circulació de noms, persones i idees...

Però ara qué? Ara ja compleixen amb la màxima de la llei de Partits no? No per esperada em va deixar d'indignar la reacció del PP en boca de la Cospedal, dient que lluitarien fins al final perquè la nova esquerra abertzale no es presentés a les eleccions municipals...teniu por de la democràcia no? No seré tan dur: teniu por que se us acabi el "xollo" al País Basc i que repunti l'independentisme democràtic no?

Tant de bo la justicia no sigui injusta i permeti a la nova esquerra abertzale de presentar-se, serà un triomf de la pau, de la democràcia...i de l'independentisme...i així, en un futur, no haureu de fer com els catalans: anar a Madrid a pidolar que ens donin el que ens deuen de tants anys enrera i al mateix moment demanar permís per endeutar-se...te conya la cosa!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada