dimecres, 16 de febrer del 2011

carroussel de ximpleries

Us confesso que sovint, durant el dia, quan veig alguna notícia o bé quan em passa alguna cosa penso: "això és carn de bloc demà", no sempre la inspiració em ve quan sona el despertador, està clar. Però hi ha dies com ahir que un no sabria què escollir, podria ser pragmàtic i pensar a fer un tema cada dia i així tindria els posts dels pròxims dies assegurats, però com que la realitat ens sorprèn cada dia segur que em perderia coses.

Mireu, si no, el carroussel de noticies-ximpleries que tant al nostre país com al del costat van succeïr en un dia com ahir.

Em desperto rebent tweets de gent indignada amb intereconomia...hi entro i en efecte, per indigar-ne: encara cou a les espanyes que una pel·lícula catalana (i en català) hagi estat l'absoluta triomfadora dels Premis Goya. No només sembla, segons l'extremadreta mediàtica, que això hagi estat una concessió més de les que ens fa en Zapatero als catalans (??) sino que a més és una clucada d'ull al "lobby gay", segons paraules exactes extretes de l'article en qüestió. Vaja, que Villaronga guanya el Goya al millor director per ser gay...i a més és català...pecat doble, escomulguem-lo!!!.

El mateix dia que definitivament s'aprova la llei Sinde resulta que apareix una notícia que ha crescut d'una maner exponencialment demencial el número de webs que defensen, promouen, justifiquen els trastorns alimentaris (anorèxia, bulímia, etc...). Curiós, els adolescents del nostre país no es podran descarregar aquella cançó que tant els agrada però en canvi es podran registrar gratuitament en una pàgina on faran un concurs amb altres adolescents a veure qui perd més pes bevent només aigua i fumant. Demencial.

I ja a la tarda rebo nous tweets que em diuen que el conseller d'Interior, Felip Puig, anomena el seu germà nou director del Servei Meteorològic de Catalunya. O sigui, tot el que van criticar els convergents fa un temps quan en Carod-Rovira, en Quim Nadal, en Pascual Maragall.., "van enxufar" els seus germans ara resulta que és el que fan ells a la primera de canvi, escassament un mes i mig després d'arribar al govern. A més, carambola, el posa al capdavant de l'organ que, juntament amb la conselleria d'Interior, han de decidir en cada moment si apliquen o no la limitació dels 80 km/h...molt em temo que cada cop tindrem menys anticiclons a Catalunya...canvi climàtic? no pas..."xanxullos familiars"...? aposteu-hi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada