dimecres, 2 de febrer del 2011

sobretaules interessants

Com sabeu molts de vosaltres, fa uns mesos que ja no treballo a la Universitat, ara estic al Parc Científic. La proximitat dels dos llocs fa que com a mínim un parell de vegades a la setmana m'agradi anar a la facultat de ciències a dinar de tupper, com he fet tants anys durant la meva vida.

Ahir va ser un d'ells, ben dinat acostumem a sortir a la gespa, a asseure'ns a les fustes que envolten el pati o, si hi ha més sort (bàsicament quan, per exàmens, els alumnes no els envaeixen) aprofitem els bancs de fusta. Allà, acompanyats del cafè (ejem) de can Paco comencem a parlar ves a saber de què, els temes són diversos, així com els interlocutors.

Ahir érem la Núria, en Pere i en Josep, i un servidor. Com que tenim una Vanguardia allà a sobre (durant una època de l'any en porten de gratuïtes a la facultat) i en portada surt tant lo de Egipte com lo dels 80 km/h doncs parlem d'això.

Fixeu-vos la derivada que agafà la conversa: conflicte de Egipte, tweet de David Bisbal sobre el mateix (que a més no va tenir desperdici), el twitter com a xarxa social, l'ús que en fan els polítics i els mitjans de comunicació, entrevista a Joan Boada a el món a RAC1 i el foc creuat amb el conseller d'Interior, Felip Puig que estava essent entrevistat a can Cuní (i el fet que cap dels dos, ni Boada ni Puig, ens facin el pes); els 80 km/h i tota la polèmica que se'n deriva; perquè se'n parla tant? centralisme? si!!! Una mica cansats estem tots els interlocutors de que sigui el tema del dia i que la gent sigui tant bel·ligerant amb aquesta norma... Passem a parlar dels Mossos i de qui és el responsable últim de la seves actuacions...i perquè al final algú mira el rellotge i decideix que la tertúlia ha acabat...que si no...

Avui seran altres temes, altres interlocutors, avui no hi seré (em toca anar a còrrer), però seguirà havent-hi tertúlia...com la trobo a faltar quan no hi participo, que els que em coneixeu ja sabeu que parlar, el que és parlar, no em desagrada pas.

3 comentaris:

  1. Podries parlar un dia de com has passat de la Universitat al Parc Científic i què fas allí, que hi ha alguns que ens hem perdut els últims anys de la teva vida...

    ResponElimina
  2. Com trobo a faltar també aquestes tertúlies. Des d'abans de nadal que estic amb les classes, he pujat un parell de cops per la uni i han estat visites fugaces. I lo que de debó trobo més a faltar de la uni són els cafès de després de dinar fent aquestes tertúlies que comentes. El que si que veig, però... és que heu apujat el llistó o has fet censura a l'hora de transcriure-ho al bloc: no hi ha hagut derivada sexual a la conversa? No m'ho puc creure!!!

    ResponElimina
  3. Ok Àlex, petició que tindré en compte. I Josep...ahir no va haver-hi derivada sexual (suposo que perquè hi havia na Nuria Roura entre nosaltres)...però ai si haguéssim estat només homes jajajaja

    ResponElimina