dimarts, 14 de juny del 2011

optimisme real

Ahir vaig sentir a la tele una d'aqueles entrevistes que agraden. Era al programa d'en Buenafuente. No sé com s'ho fa l'Andreu però troba entrevistes amb paios més que interessants.

I paio ho dic amb tot el respecte cap al protagonista de l'entrevista d'ahir, en Joaquin Lorente. La faceta més coneguda del sr. Lorente és la de publicista; junt amb altres socis van muntar una de les empreses més productives en aquest camp essent responsables de campanyes publicitàries d'empreses tals com BBVA, Central Lechera Asturiana, Iberdrola, Allianz, etc...

Però ahir no se l'entrevistava per això, se l'entrevistava per la faceta d'escriptor. Fa un parell d'anys va escriure un llibre "Piensa, es gratis", un best-seller entre els llibres de no ficció. Ahir, al programa, presentava la seva nova creació: "Tú puedes". Com diu ell, aquest no és un llibre d'autoajuda, si no d'auto-convicció. I a fer de com parla el personatge aconsegueix convèncer-te d'això.

Una de les frases que més utilitza ell, seria com un subtítol del llibre, és: "ja que treus el gos a passejar, treu també el teu cervell a passejar". I a fe que no ha d'estar malament, és només una frase, però realment ell recomana dues estonetes ni que siguin de 5 minuts al dia de tenir silenci i pensar...només pensar...no sé com es fa això però ho haurem d'intentar.

Ja veieu, el bloc avui l'escric tardíssim (el meu cervell, i cos, aquest matí han descansat massa estona i quan s'han despertat ja era hora d'espavilar els nens per anar a l'escola), he tingut un dia una mica "gos", amb alguna enganxada, però lleu, amb una companya de feina, un dia d'aquells que ja ha començat malament pel tema ajuntament (demà al bloc us ho explico)...o sigui que millor que m'apliqui ben aviat els consells i comenci a agafar-me les coses amb tranquilitat...tot i que "yo puedo"... de moment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada