divendres, 1 d’abril del 2011

bocamoll

Ahir sentia, mentre rentava els plats, al "Tu diràs" de RAC1 com en Joan Maria Pou deia que avui (per ahir) era un dia difícil pels culés bàsicament per dos motius: per l'eliminació del Barça de bàsquet de l'Eurolliga (recordem que això implica que no serà present a la Final Four que s'organitza a Barcelona, al Sant Jordi) i per l'actuació desafortunada del President.

Doncs si, el bo d'en Rosell la va ben espifiar ahir al matí. L'home tranquil, aquell que no fa declaracions, que amb prou feines concedeix rodes de premsa, aquell al que li reclamàvem a vegades que sortís a la palestra quan des de Madrid s'atacava el Barça, el mateix de tots aquests episodis és el que ahir es va envalentonar i apa, bagenada al canto.

Per qui no ho sentís, resulta que el president del Barça estava en un acte de presentació d'una campanya de recollida d'aliments pel Banc d'Aliments i, en una mena de porra, havia de pronosticar el resultat de la final de la Copa del Rei de futbol entre el club que ell presideix i l'etern rival... doncs ni "corto ni perezoso" etziba un "5-0" i hi afegeix "per no perdre la costum". Patapam.

Ahir enb Guardiola i els jugadors devien estar emprenyats com una mona. Porten temps i temps mostrant una altra manera de dir les coses, respectant el rival, sense paraules altives ni malsonants, fent gala d'una humilitat no comú en el món de l'esport professional...i mira, tot per terra per culpa del seu presi.
No ens queixem ara del que diguin des de Madrid, ara posaran el club a "caldo" perquè el seu màxim representant ho ha facilitat...o no faríem el mateix si qui digués això (en sentit contrari, obvi) fos en Florentino? Hem donat carnassa als voltors de la Caverna mediàtica, per tant, ara muts i a la gàbia, i això si, a creuar els dits perquè el 20 d'abril en Rosell no es converteixi en el nou icono del "bocamollisme" com ja van ser Vicente Boluda ("el partido contra el Liverpool será un chorreo"), José Mª del Nido ("no comeremos a los leones" en la final de Copa del Rei contra el Bilbao) o Sergio Ramos("a estos del Olimpic les metemos 4 como mínimo" i van acabar els blancs eliminats).

Ja ho diuen que "tothom és amo del seu silenci i esclau de les seves paraules"... doncs Sandro, t'has ben "autoesclavitzat"...aixòs si, tant de bo els teus desitjos es compleixin!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada